Жесток с*кс скандал тресе националния женски отбор на България по волейбол, научихме от достоверен източник. Преди няколко месеца треньорът Марчело Абонданца бил натопен в прелюбодейство. Това била причината да изгони от тима Диана Ненова, жена на бронзовия медалист по бокс от Лондон 2012 Тервел Пулев. Още няколко състезателки изгорели покрай нея, тъй като не цепели басма на италианеца.

Истинската причина за отстраняването на Диана Ненова е, че още през лятото пуснала слух за любовните похождения на Абонданца. Според мълвата италианецът бил засечен в прекалено близки отношения с волейболистката Славина Колева. Дали е вярно или не, това само двамата си знаят.

Абонданца обаче научил за клюката и Ненова първо беше забита на резерва а сега е аут от състава за предстоящите световни квалификации. Барабар с нея изгърмяла и Мария Филипова, която била нарочена от Абонданца за другата клюкарка в отбора.

„Марчело Абонданца искаше да изхвърли и други водещи състезателки като Страшимира Филипова и Елица Василева. Само че не му позволиха. За отмъщение обаче италианецът изгони Цветелина Заркова, която е най-добрата приятелка на Страшимира“, разясни наш източник от волейбола.

Причината за чистката е и тази, че по-опитните състезателки нямали никакъв респект от Абонданца. Уж под претекст за подмладяване на състава италианецът взел да ги разкарва една по една. Той обаче върна в състава на мястото на Диана Ненова 33-годишната Любка Дебърлиева. За нея отдавна се знае, че е гадже на по-възрастния от нея с цели 22 години президент на волейболната федерация инж. Данчо Лазаров.

Казанлъчанката дори му роди преди две години. Дебърлиева не е играла повече от шест месеца, а в момента се води на работа в женското направление на волейболния „Левски“.

„На практика Любка коли и беси в националния отбор. Кефнало й е да играе“ отново и на Абонданца му е било наредено да я върне. Няма начин да откаже – нали Данчо Лазаров му плаща заплатата“, шушукат още из волейбола.

От всичките интриги най-много националките да не се класират на световното първенство, макар че България е домакин на квалификациите. Между 3 и 5 януари в Самоков избраничките на Марчело Абонданца ще играят срещу Чехия, Словакия и Беларус. Само първият в групата ще се класира на финалите в Италия.

източник: skandalno.net

Leave a Comment