Щерката на екс вътрешния министър Цветан Цветанов Гергана се изнесе от семейния дом, научи „Всеки ден“. Баща й изпаднал в истерия, след като разбрал, че девойката тайно се е татуирала.

Временен мир в женското царство на Цветанов настъпил, след като тъщата приютила внучката си.

Бабата бдяла над 18-годишната мома като орлица. Често я чакала след училище, присъствала и на събитията в колежа. Надявала се силно предстоящите коледни празници да уталожат страстите във фамилията.

През лятото Гергана решила да се отдаде максимално на ваканцията си и да направи всичко, което й е забранено. Отишла в луксозно студио за татуировки и легнала на стола под вещата ръка на художник на тела. След 2 часа си тръгнала с бродерия по тила си, като мястото било избрано така, че да бъде скривано от косата й.

Процедурата се извършила с изричното разрешение на майка й Деси, но без благословията на дясната ръка на Борисов. Спуснатата й прическа закривала тайната рисунка, а девойката я показвала единствено на най-големите си дружки. За лош късмет Цветанов приложил милиционерския си нюх и разкрил тайната на Гергана, след като тя небрежно си вързала косата, забравяйки за татуировката. Избухнал невероятен скандал.

Дъщерята на Цветанов учи в най-скъпото училище в София – Англо-американския колеж в Панчарево

източник: pik.bg

One Reply to “Скандал в семейството на Цветанов! Дъщеря му си хванала багажа и се изнесла!!!”

  1. Pingback: feqahat

Leave a Comment