Автогарата в Горна Оряховица е окупирана от психичноболни жени, които предлагат разнообразни секс услуги на всички желаещи срещу скромно заплащане – баничка и кафе. На улицата ги изпраща правителствено решение, което закрива единствения учебно – професионален център в региона, който до този момент приютява непълнолетни и пълнолетни лица, с различни степени на олигофрения и умствена изостаналост.

След затварянето на за социалното заведение, непълнолетните са преместени в други подобни места из цялата страна, но навършилите 18 години са изоставени на произвола на съдбата. Без пари, без дом и без никакви средства за препитание, част от тях напускат градчето, други намират място в квартири, приюти или по пейките. Принудени са да проституират, за да си осигурят поне нещо за ядене.
проституция на автогара

„Всъщност, много от младите жени проституираха още, докато центърът съществуваше. Ако трябва да сме честни в повечето случаи не търсят пари, а предлагат всякакви услуги срещу много скромна почерпка – баничка и кафе например, дори срещу 4-5 цигари. Намират се хора, дето им връзват – възрастни или различни перверзници”, коментират местните.

За късметлийка се смята тази, която успее да привлече някой случаен пътник от района на автогарата или гарата. Обичайно това са жители на близките села, които идват до Горна Оряховица в пазарните дни. Вършат работата в храстите, за да е по – евтино и бързо. Всички вече са свикнали на подобни гледки и малцина се впечатляват.

източник: skandalno.net

Leave a Comment