Опосумите Иван и Андрей предизвикаха поредния скандал в телевизионните среди, след като откраднаха от конкурентните си Би Ти Ви русокосата Лора Караджова и я примамиха да отиде при тях за двойно повече пари. Въпреки че категорично бе обещала да участва в продукцията „Африка” на ефирната телевизия, тя веднага откликнала на предложението на двамата продуценти и без много да му мисли се прехвърлила в тяхната „Музикална академия”.

Хора от екипа на Иван и Андрей разкриха, че практически двамата буквално свалили Лора Караджова от самолета за Африка, за да я примамят в собственото си шоу. От своя страна певицата пък споделила, че предпочита да заработва в София, отколкото да ходи в джунглите и пустините, за да се бори със змии и гущери.

„Не ме интересуват парите, аз от тях си имам достатъчно. Неустойки има, но не са чак толкова страшни. Освен това Иван и Андрей обещаха, че ще покрият всичко, защото съм и нужна. Освен това в „Музикална академия” ще има още един човек, който много искам да видя и да си поговорим на четири очи с него”, споделя Лора намеквайки за засечката с бившия ѝ любим Део.

Организаторите на „Музикална академия” действително държат да съберат на едно място бившите влюбени Део и Лора Караджова, защото се очаква заплитане на гореща интрига между тях. След като се скараха заради износване на връзката, певицата така и не си намери нова любов и на няколко пъти сподели, че е ходила да пали свещи за мъж.

източник: skandalno.net

Leave a Comment