Споровете в „Музикална академия“ продължават с пълна сила. Катя от „Ритон“ зашлеви Рут по време на концерта снощи, намеквайки й как е станала популярна. Певицата от своя страна се обиди и се разсърди от поредната нападка по неин адрес. В последвалата размяна на реплики се намеси и журито и ситуацията стана доста грозна.

По време на лайфа в шоуто Катя заяви, че съжалява Рут, че става популярна с „някакви бременности и скандали, а не с личните си качества“. Опитът на певицата бе да успокои духовете в залата, но целта й остана неразбрана.

Вместо това Рут се засегна жестоко и го прие като плесница. Според нея Катя за пореден път се опитва да я нападне и не можа да се сдържи. Иван и Андрей пък заявиха, че червенокосата изпълнителка се е прочула именно благодарение на личните си качества. А не на безкрайните скандали, които се вихрят около нея.
Макар и болезнено, факт е, че Рут стана силно популярна покрай драмите в „Къртицата“. А сблъсъците й с журито в „Музикална академия“ редовно приковават вниманието към нея. В снощния лайф Катя просто й припомни как точно придоби широка популярност й и намекна, че е добре да помисли за имиджа, който гради. Певицата обаче се засегна и го прие като плесник.

източник: kliuki.net

Leave a Comment