Броени дни след финала на риалитито навсякъде се тръби, че вотът е манипулиран, пише razkritia.com. Всички медии излизат с твърдението, че Орлин Павлов изобщо не е истинският победител, а Къци е трябвало да спечели.

Стана ясно, че красивият певец Орлин Павлов е спечелил риалити предаването с измама. В последните минути, вотът е бил променен от Нико Тупарев и то без изобщо да уведоми когото и да било от екипа на предаването, пише “Всеки ден”. Хората са подкрепили с най- много гласове телевизиония водещ от миналото Къци Вапцаров.

Къци е бил фаворитът на зрителите и именно той е получил най- много подкрепа от останалите. Медията твърди, че почти никой не е гласувал за уж победителя Орлин Павлов.

Като се замислим всъщност Орлин найстина не успя да блесне с нещо кой знае какво. Основните неща, които правеше в Къщата бяха или  да спи цял ден, или да се усмихва чаровно. Зрителите са отредили подгласник на Къци да стане Фънки.

В последния момент обаче Нико Тупарев решил  да смени зрителския вот и да излъчи за победител Орлин, защото му дължал огромна сума пари. Както знаете, певецът изигра една от главните роли в сериала „Отплата”, който поради нисък рейтинг беше свален от ефир.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment