Вече за никого не е тайна, че протестите и контрапротестите са платени инициативи, поръчани от политическите сили и имащи за единствена цел да дестабилизират обстановката в България. Според потресаващи разкрития от Пловдив, хазартният бос Коко Динев също е внесъл своята лепта и наскоро е дал мощно рамо на протестите против кабинета „Орешарски”.

Мъжът на поп-фолк иконата Емилия в петък изпрати два автобуса с фенове на неговия „Локомотив”, които се вляха тихомълком в протеста. Според сведения от очевидци, нито един от ултрасите не е бил с тениска на футболния тим, а това е направено, за да изглеждат като истински недоволни.

Според клюките във футболните среди, Коко Динев е извадил 20 000 лева от джоба си, за да плати на няколко силни звена от агитката на „Локо” Пд, за да участват в протестите. Лично той изрично е настоял пред тях да не се разконспирират като футболни запалянковци, всички до един да бъдат трезви и приличен външен вид.

„Това само още един път доказва, че Коко Динев е доста близък с влиятелни фигури от ГЕРБ. За тези неща се говори от доста време насам, но просто не можем да го докажем. На този етап. Също така се знае, че той е изпратил на протестите и два автобуса с общински служители, по лична молба на кмета Иван Тотев”, споделя разочарован привърженик на „Локомотив”.

източник: skandalno.net

Leave a Comment