Едва ден измина от финала на Мис България 2013, а първият скандал с победителката Нанси е на път да измести емоциите от победата. Бдителни фенове на световния формат алармират, че девойката от село Юнаците няма да бъде допусната до финала в Индонезия. Като причина потребителите изтъкват, че на Мис Свят не се допускат момичета с татуировки. “В Мис България паднаха ограниченията, но за Мис Свят те все още съществуват. И липсата на татуси е едно от тях”, коментират запознати.

А Нанси има татуировка на цвете в горната част на гърба си. Ако тези твърдения се окажат верни, то най-вероятно на финала в Индонезия страната ни ще бъде представяна от първата подгласничка на Нанси – пловдивчанката Джулия. 17-годишната красавица покрива всички изисквания на световния формат, а много от зрителите дори смятат, че тя е по-добрия избор от Нанси.

“Нанси е сладка, но Джулия е класи над нея, има невероятно лице”, коментират феновете. Нещо повече, веднага след финала се появиха мнения, че вотът е манипулиран и победата на сладураната от село Юнаците е нагласена. Зрителите смятат, че макар да е миловидна, русокоската не притежава запомнящата се красота на Джулия и няма никакъв шанс да се открои сред знойните красавици от Латинска Америка например.

Ако действително победата на Нанси е нагласена и въпреки това вместо нея на световния финал отиде Джулия, поне всички ще са доволни, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment