Фолк певицата замесена в схема за изнудване на богати мъже

Грандиозен скандал с фолк певицата Джена избухна тези дни. Изпълнителката се оказа замесена в схема за изнудване на богати мъже. Разкритията бяха направени от бивш приятел на звездата. Който разкри потресаващи подробности за отношенията им.

Фаталната брюнетка, която винаги се е правела на скромна всъщност ловко манипулира богатите си приятели. И ги изнудвала за пари.

Бивш приятел на певицата разкри потресаващи подробности около историята. Оказа се, че брюнетката го е завлякла с близо 200 бона само за година. Мъжът трябвало да плаща за всички прищявки, пътувания и разходи на певицата. А причината за това бил фактът, че брюнетката го изнудвала.

„Чувствам се щастлив, че съм се отървал от тази жена и не търся възмездие, разказвам всичко, само за да предпазя други мъже от нея, които ще бъдат излъгани“, разказва бизнесменът. Той твърди, че освен него Джена е използвала по този начин и други видни бизнесмени и политици. Историята около така широка афишираната й връзка с гаджето й Джино също се оказа доста мъглява. Както изглежда американецът също е замесен в историята с изнудването, пишат от bliasak.bg.

Скандалните разкрития вече разтърсиха мрежата, тъй като обвиненията срещу певицата са доста сериозни. И макар мъжът да не смята да й търси сметка за изнудването, репутацията на певицата се срина главоломно.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment