„Плачи, народе, Славчо спря актьорската вечер! Сега какво ще гледаме? Нищо!“

С подобни вопли от форумите в интернет върли фенове на Дългия и компания изразяват недоволство си от спирането на актьорската понеделнишка вечер в шоуто.

От коридорите на Би Ти Ви обаче тръгна слух за друга причина, поради която актьорите не се изявяват понеделнишки.

„Шегите на талантите дойдоха в повече на Славчо. Ето, последния път баба Вуна, която играе Краси Радков, си беше направила  татус от вътрешната страна на ръката, на която пишеше:

„И Баба Вуна обича орална любов“. Това обаче го вижда само Слави, докато си говори с Радков. При което се разсейва, почва да се хили и забравя да продължи с аутокюто. Като за капак същата вечер и сценаристите решили да се „погаврят“ с шефа си, като написали разни смешки на екрана пред Трифонов, надявайки се той да ги прочете на глас. Ама Славчо не е вчерашен и не се хвана“, споделят хора от екипа на Дългия.

Шоуменът много пъти бил предупреждавал колегите си да не прекаляват и този път му дошло в повече.

Близки до предаването обясняват още, че напоследък Трифонов го давал твърде сериозно и за да го развеселят, колегите му пуснали едно писмо от негово име на врачански диалект, което гласяло „Дирим си гадже“, пишат от bgdnes.bg

Освен че го написали, те го и разлепили из стаите на шоуто. Слави обаче не се изненадал, а само смъмрил колегите си:

„Хайде малко по-сериозно да работим, а?“, казал той, след като прочел разработката на екипа дори на собственото си бюро.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment