Слави Трифонов ще става част от партията на Светльо Витков, научи kliuki.ws. След като изпълнителят на “Скакауец” гостува в шоуто на Дългия, стана ясно, че между двамата се заформя доста силна комбина, която на следващите избори може да изненада всички водещи партии.

Припомняме, че “Глас народен” стана осма поредна сила на изминалата политическа надпревара и движението ще получи солидна субсидия за развитие. Плановете на Витков са да подсили регионалните структури на движението си.

Слави вече е дал дума, че ще помага с каквото може, а защо пък да не стане и основно лице на партията? Дългия отдавна се готви да атакува политиката и на няколко момента изпусна удобния момент да го направи. Преди време пък Бойко Борисов разкри, че шоуменът е искал да участва в ГЕРБ, но да си делят лидерството и разпределянето на министри в съотношение 50 на 50.

Слави категорично отрече това, но мнозина вярват на казаното от Бойко, имайки предвид омразата, която изведнъж Трифонов демонстрира към бившия си авер.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment