Слави Трифонов най-накрая се реши! 47-годишният тв водещ призна неочаквано в ефир, че вече е готов да стане баща. Неочаквано, защото Дългия не обича да говори за личния си живот, а още по-малко – за интимните си връзки.

Гологлавият шоумен обаче подчерта, че не иска да се жени, да вдига сватби и т.н. Той просто вече се чувства готов да бъде баща и най-вероятно щастливката ще бъде балерината Мартина, писа HotArena.net.

Двамата имат дългогодишна връзка, за която Слави никога не е говорил публично. Единствената жена, за която си е позволил да разкрие пред обществото, бе Маги. Тя е голямата му любов и по време на един от концертите в НДК Трифонов призна пред многолюдната публика, че още я обича със сълзи на очи.

Вторият път, когато Дългия си позволи да разкрие личния си живот, бе по време на операцията на очите. Той допусна екип на предаването да дойде и да снима в болницата, като даде подробности за болестта си, за да се спре със спекулациите.

Признанието, че иска да стане баща, е третият случай, в който Слави се открива пред хората. Любопитна подробности е, че тези дни феноменът Данка Радкова „видя“ как Слави дундурка бебе!

източник: kliuki.net

Leave a Comment