Слави Трифонов е една от най-прикритите знаменитости у нас. Шоуменът не обича да говори за личния си живот, още по-малко за миналото. Именно затова е и толкова интересен за жълтите медии, които се ровят в най-съкровените му тайни.

HotArena.net вчера ви разкри какъв е бил Дългия като млад. Според слуховете той бил много затворен, не особено добър ученик, който не си падал по свалките с момичета. Източник от училището на Слави обаче има друга версия, която звучи доста по-достоверно.

С Нина Николина на бала

„Не е вярно, че е бил затворен или смотаняк, както казва тази негова т.нар. бивша съученичка. По онова време Слави си имаше гадже, и то не кое да е, а самата Нина Николина. Тя му беше и дама на абитуриентския бал“, твърди източникът.

Че между Трифонов и Нина Николина е имало нещо повече, подсказва и близкото им приятелство в последствие, общите им дуети. Всъщност, истината е, че кариерата на Николина Попова тръгва именно от Слави. Тя бе част от екипа му, като след напускането й, кариерата й тръгна нагоре.

Нещо повече – неотдавна бившият му колега Росен Петров бе поканил певицата в „Нека говорят…“ и разкри за симпатиите на Слави към Нина. “Едно време, като работехме заедно, всички ти бяха навити. Ама всички! Като за почне от най-високото – 1.96, та чак до най-дребничките” – изцепи Росен Петров.

Слави – комсомолски секретар

По думите на съученика на Слави не е вярно и твърдението, че е бил лош ученик. Дори напротив – учителите имали много поводи за гордост с виолиста.

„Славчо беше прилежен ученик, не особено голям виолист, но реално не съществуваше конкуренция. Изпитите по виола можеше да си ги взема и без да свири, достатъчно беше да се появи пред комисията. Беше любимец на единствената учителка по виола – Маргарита Казакова. Също така искам да отбележа, че Славчо беше и на таблото „НАША ГОРДОСТ“, а там присъстваха около десетина снимки на изявени ученици. Също така е бил и комсомолски секретар“, гласи втората версия относно ученическото минало на Слави Трифонов.

източник: hotarena.net

Leave a Comment