Слави Трифонов остана с пръст в устата. Водещия се надяваше да продуцира новия сезон на “България търси талант”, но предаването му бе отмъкнато под носа. След като Магърдич Халваджиян прекрати договорните си отношения с Би Ти Ви се очакваше Дългия да поеме щафетата. За съжаление обаче друга компания пое проекта.

Вместо Слави, третия сезон на предаването ще се прави от „bTV Студиос”, пише „Всеки ден“. Същата компания пое ръководството и лиценза на „Господарите” от Халваджиян. Тя прави и сериалите „Домашен арест” и „Къде е Маги?“


След разрива с Магърдич Халваджиян, в екипа на шоуто бе включен Краси Радков. Според мнозина това бе сигурен знак, че Слави ще прави новия сезон на „България търси талант“. Оказа се обаче, че феновете на Дългия няма да оценят работата му по новото шоу. Под въпрос остава и втория сезон на „Гласът на България“.

Въпреки че кастингите отдавна приключиха и съдиите вече са обявени няма изгледи формата скоро да стартира. Предаването все още не е включено в програмната схема на Би Ти Ви, а според някои може и въобще да не се появи в тв ефир.

Това е поредната плесница, която Слави получава от медията, след като стана ясно, че вечерното му шоу върви към провал. В последно време предаването на Дългия е с главоломно нисък рейтинг и дори се говори, че ще спре да се излъчва. Вместо това Слави планираше да се заеме изцяло с продуциране. Но и двата формата, в които се очакваше да вземе дейно участие му се изплъзнаха.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment