Слави Трифонов най-после извърши публичен жест към Мартина, танцьорката, с която има интимна връзка.

Обикновено водещият крие живота си до такава степен, че дори дума не обелва дали има жена до себе си. Този път обаче го призна официално и в ефир, но все пак си спести подробности около личността й, видя Kliuki.net.

Като се има предвид, че миналия месец бяха изловени заедно на почивка, а снимките категорично показаха, че те са си гаджета, то не остава никакво съмнение за кого иде реч.

Гъвкавата половинка на Слави Трифонов със сигурност се е почувствала горда от факта, че той събра смелост и отговори откровено на Йосиф Сърчаджиев. Актьорът го попита в прав текст дали има партньорка, при което Слави побърза да потвърди: „Имам, да!”, писа изданието zajenata.bg. Изглежда Йосиф Сърчаджиев е първият, който успя да изтръгне такива думи от устата на Дългия.

Иначе той винаги увърта и се прави на разсеян по подобни теми, но сега разтвори напълно сърцето си пред хората и го заяви.

„Така прави един мъж на място, не е нужно да си вее чаршафите, но защо ще я държи в сянка, сякаш всеки момент може да забърше друга?!”, коментират го усърдно във виртуала.

Зрителите очакваха, че той ще спре до тук, но Слави буквално ги заля със своята изповед: „Прецаках се в личен план, в началото като почнах с шоуто, знаех, че ще стане така, но не знаех точно къде ще ме удари. 6 месеца по-късно осъзнах, че ако искаш да го правиш добре, трябва да живееш с него, иначе ще бъдеш страничен наблюдател”, разказа искрено Слави Трифонов. Йосиф Сърчаджиев го засече веднага: „Смазан си от професията си?”, а учиндолецът отвърна: „Не, обичам си работата, но плащам висока цена!”.

Феновете на Слави рядко го виждат в тази светлина, а любимата му Мартина е най-доволна, че той направи такъв публичен жест към нея.

източник: kliuki.net

Leave a Comment