Слави Трифонов ще си остане вечният ерген и на 47 години, колкото навършва в петък, не планира да създаде семейство.
Свободолюбивият водещ неведнъж се е заричал да бяга допоследно от брачния хомот и в ефира на предаването си, но напоследък го заявявал съвсем сериозно и пред близките си, въпреки че от 4 години има връзка с балерината Мартина Огнянова (на снимката долу вдясно).
„Дадено ми е отгоре да успея в работата. Защо трябва да искам повече? Имам си жена, и така сме си добре и ще си остана ерген”, споделял Дългия и пред колегите си, които не спират да се шегуват с датата на сватбата му, зададе ли се рожденият му ден.
Причината е, че през последните години медиите го жениха неколкократно именно около 18 октомври. През 2011 г., когато Слави празнуваше юбилей, дори се появиха спекулации, че тайно е сключил брак с Мартина и тя е бременна.


Трифонов побърза да отрече в ефир официализирането на връзката си с балерината от „Магаданс”, а тя разяснила пред колегите им, че двамата въобще не планират сватба или деца.
Вместо да сложат брачните окови и да се отдадат на тягостни грижи за бебета, двамата се отдават на сладък живот из най-екзотичните кътчета на планетата. Заедно вече са посетили цяла Западна Европа, като най-често отскачат до Монако, пътували са също до Бали, Тайланд, Сингапур и Катар, а Дубай им е като втори дом.
„Мартина не държи да се заробва с халка и деца, а пък Слави смята, че времето му за подобни радости е отминало”, коментират от екипа на шоумена.
Слави и Мартина не искат да си развалят тузарския и спокоен живот със семейство и деца. И двамата предпочитат да си харчат парите по скъпи курорти, вместо да сменят памперси.
Ефектната Мартина успя да прелъсти Слави и да го накара да наруши собствения си принцип да избягва връзки на работното си място. Трифонов обаче най-много харесвал в нея позитивния й характер и фактът, че се усмихва и в най-трудните моменти. Тя била пълна противоположност на вечно намръщения тв водещ.
Близките на Трифонов вече не се надяват той да ги зарадва със сватба. И мама Здравка, и кака Петя, познават и харесват Мартина, с която ги запозна още преди година. Слави заведе балерината в родния Плевен за сефте на Великден през 2012 г. и двамата дори бяха щракнати в местно заведение.
Любовта между Слави и Мартина разцъфва през лятото на 2009 г. след нелеп инцидент, който претърпя водещият. Трифонов падна в банята на хотелска стая по време на турнето си и си счупи крака. Именно в този момент човекът, който му оказал най-силна подкрепа била балерината. Тя го посещавала всеки ден в болницата, а после и в дома му и му помогнала да се възстанови, спомнят си колегите им. Оттогава двамата са неразделни.
Голямата любов на живота му – психоложката Маги Ангелова, е жената, която без малко да отведе Слави до олтара в края на 90-те. Маги обаче не успя да се пребори с тежкия характер на Дългия и двамата се разделиха през 2000 г. За нея обаче той направи признанието, превърнало се в крилата фраза: „Тя е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути.”

източник: pik.bg

Leave a Comment