Андреа се пръсна от яд при Слави Трифонов!

Звездата имаше възможност да представи пред цяла България новата си рапърска песен „Без окови”, но даже и водещият не прояви никакъв интерес към нея.

Тоталното му пренебрежително отношение не остана незабелязано от зрителите.

Веднага започнаха да се бълват хули по Дългия, който през цялото време си беше забил лицето в листите или гледаше на другата страна без да забележи, че Андреа е на сцената. Явно, че парчето не му се стори толкова интригуващо, колкото на певицата й се искаше…

Точно това даде повод на мнозина да защитят учиндолеца, защото според тях той е нямало как да се преструва, че продуктът на Андреа му харесва. „Тотален игнор много ясно! Андреа се излага с поредния си жалък опит да пее, не съм виждала по-малко талантлив човек от нея!”, „Много се изкефих как я унижи, тя наистина го заслужава, има такова самочувствие все едно е световна изпълнителка, за чеп за зеле не става!”, громят я днес в мрежата.

Андреа отнесе доста подигравки и за облеклото си. Тя се беше качила на високи токове, с дежурната си къса рокля, а за да се направи на „гангстерка” беше допълнила тоалета си с вълнена стрийт шапка. „Е същинска карикатура, просто нямам думи за нея, безмълвен оставаш!”, реагираха потребители.

източник: kliuki.net

Leave a Comment