В едно от последните издания на предаването на шоумена Слави Трофонов той заговори за личния си живот за първи път след като проля сълзи за варненската си любов Маги, разбра HotArena.net.

Г-н Андреев и певицата Тереза успяха да измъкнат информация дотолкова, доколкото никой друг от опитните журналисти не успя. Второкласничката попита Дългия кога се е влюбил за първи път.

Неочаквано Слави съобщи, че на около 40-41-годишна възраст е усетил истински трепети, които му подействали „като удар с чук“, пише в. „Уикенд“.
Усетил, че е казал повече отколкото трябва, Трифонов замаза ситуацията и отсече, че се е влюбил на 14 в своя съученичка, негов набор.

Сметкаджиите обаче успяха да изчислят, че на около 40 шоуменът е бил с Алекс Раева, с която преживяха 7-годишна бурна любов.

След скандал той дори и бе предложил брак, за да остане до него. След време до сватба не се стигна, а пътищата на двамата се разделиха.

Дългият е бил вглъбен в работата си, което е една от основните причини любовта им да приключи.

Преди певицата, до него бе варненката Маги, за която той проля сълзи в ефир. Тя продължава да изказва само хубави думи за него и да му благодари, че е бил част от живота й.

Той сам е споделял, че покрай шоуто е загубил много хора, на които е държал истински. Но в крайна сметка е проумял, че едно нещо ако искаш да стане както трябва, то трябва да му отдадеш живота си.

Е, Слави го отдаде на „Шоуто на Слави“, затова все още се счита за ерген, който все още не е изградил свое семейство.

източник: hotarena.net

Leave a Comment