Напълно неверни се оказаха слуховете от миналата седмица, че Слави Трифонов напуска с гръм и трясък Би Ти Ви. Днес стана ясно, че всички публикации по този адрес са отявлени машинации, използвани от Дългия и неговия екип да шантажират ръководството на телевизията в опит да получат по – изгодни условия.

„Слави просто се опита да приложи един от най – старите търговски похвати, разигравайки театри, че уж е обиден и все нещо не му изнася. Всичко това се оказа хвърлен пясък в очите, защото без Би Ти Ви той скоро ще загине. Дори и да се премести в някоя от конкурентните телевизии, рейтингът му ще спадне още, по този въпрос две мнения няма”, разкриват телевизионни продуценти.

До няколко дни Слави Трифонов ще подпише нов договор с ефирната телевизия, който ще е със срок от 3 години. Според хора от кухнята, условията по новия контракт остават непроменени сравнено със стария. Казано с други думи, бюджетът на неговото предаване няма да се намалява, въпреки че на другите ток шоута парите са отрязани с между 20 и 40 %.

Според друга интересна информация, Слави и Би Ти Ви в момента водят преговори за копродуциране на нов телевизионен сериал. Все още липсват пълни подробности, не се знае дори какво и къде ще се развива действието. Ако нещата въобще се случат, кастингът за сценаристи и актьори ще стартира през месец септември.

Припомняме, че само преди няколко дни около Слави Трифонов се заформи грандиозен секс скандал. Бурята в сърцата предизвика моделката Звезделина Иванова която еднолично призна, че е правила див секс с популярния водещ. Красавицата дори проговори за размера на достойнството му и разкри още купища пикантни подробности.

източник: skandalno.net

Leave a Comment