„Слави, вярно ли е, че си искал да закупиш парцел до НДК и Бойко  ти е отказал. Затова ли го нападаш постоянно?“

С този въпрос зрител се обърна към Трифонов в снощното предаване на живо в рубриката „Жива връзка“.

Въпросът бе зададен наред с други неудобни казуси, свързани с политическата обстановка в България. Вместо да го подмине, Слави все пак настоя да отговори.


Разбира се, Дългия категорично отрече да има нещо вярно в този слух, пуснат от самия Бойко Борисов по времето когато бе министър-председател.

„Когато си на такъв пост, както беше бившият министър-председател и някой в публичното пространство ти посочва грешките, ти предпочиташ да кажеш, че това не е срещу теб като премиер, а срещу теб като човек“, уклончиво започна с оправданията Слави Трифонов.

След което рязко отрече: „Аз не съм строител, не разбирам от това, нямам такива интереси и никой не може да ми покаже доказателство за това, че притежавам такава територия. Това е лъжа, която може да е оборена само в съда“, за пореден път се закани Слави  и допълни: „Аз да не съм градинар, за да искам този парцел – градинката до НДК“.

Трифонов не за първи път заплашва да съди Бойко за клевета. Припомняме, че още в началото, когато тръгна спорът за строежа, Слави се зарече да съди премиера. „Да ме съди, бе“, тросна се  Борисов . Тв водещият обаче не го направи.

„Слави си отмъщава и ме плюе всяка вечер, затова че навремето не разреших да строи в градинката пред Японския хотел. Нека ме съди, щом иска. Аз знам, че съм бил прав, и тогава, и сега“, категоричен беше бившият премиер.

Дали наистина Трифонов е имал подобни апетити, може би никога няма да разберем. Все пак, е странно изказването на Слави, че хем няма нищо вярно, хем не може да се докаже дали е вярно…

източник: zajenata.bg

Leave a Comment