Николета и Валери зарязаха халките!

Те сразиха още повече феновете си и доказаха, че връщане назад няма… За тяхната раздяла вече се шуми повече от месец, а Валери Божинов направи всичко възможно, за да разгори съвсем слуховете.

Той започна да се сваля с разни красавици в нета, да унижава всячески съпругата си, а отгоре на това те не са заедно и още повече засилват подозренията.

За какво са се скарали?! Версии много, но истината сигурно ще остане в тайна. Изглежда, че Николета Лозанова се срамува да разкрие всичко около техния раздор, но е факт, че нещата стават все по-съмнителни. Някои я заподозряха в пиар, но тази игра никак не прилича на едно семейство, а и докога ще продължава за сметка на достойнството на плейметката – мнозина не вярват, а знаят, че историята на Божинови приключи.

Когато двамата пуснаха и последните си снимки стана повече от категорично, че са жестоко обидени един на друг и засега не са си простили, научи Kliuki.net. Почитателите им веднага забелязаха, че Николета и Валери не носят символите на брачните си клетви. Нито силиконката, нито футболистът смятат за нужно да отдадат уважение към пръстените, които са си разменили на сватбата. Е, това нормално ли е?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment