Николета никога няма да стане Мис Вселена?!

В мрежата се кълнат, че са сигурни, а вие сами ще прецените, след като се запознаете със снимките… Че Николета Лозанова има самочувствие за красива дама, умножено по 2 – това е безспорно.

Може би точно заради това, тя често е укорявана и критикувана. „Не е с покритие и става смешна, не може да се мери с никоя, въпреки че непрекъснато натрапва визията си!”, „Да не забравяме как стана известна у нас, но това не я прави съвършена, нито пък достойна да носи корона!”, гласи оживената дискусия в нета.

След като Kliuki.net се натъкна на убийствените коментари, реши да сравни Николета и настоящата Мис Вселена Габриела Ислер. Венецуелката наистина възхити света, тя беше обявена за божествена и засега никой не се е посвенил да й търси кусури.

Тялото й като на котка, дългите й и стройни крака, апетитните бедра, усмивката за милиони – всичко това я превърна в Мис Вселена, а журито оцени достойно даденостите й.

Дали Николета може да застане до Габриела и да бъде посочена за по-възхитителна от нея?

Феновете й сто процента ще ни уверят, че това е напълно възможно, защото за тях Николета Лозанова е уникална със своята хубост. Останалите държат да наложат по-трезвата си преценка и могат само с няколко думи да свалят на земята съпругата на Божинов. Тя моделката не се влияе особено от мнението на тези, които не я харесват, но колкото и да не признава, се дразни, убедени са хора от кръга й.

Интересното е, че Николета и Мис Вселена са на една възраст – само на 25 години! И докато плейметката често слуша, че вече се е сбръчкала, то Габриела Ислер покори върха и се окичи с лентата на най-прелестната.

Вижте и кажете споделяте ли мнението, че Николета никога няма да стане Мис Вселена!

източник: kliuki.net

Leave a Comment