Слон изяде iPhone на туристка в Тайланд и после го изкара отзад невредим

Невероятният инцидент е станал в развъдник за слонове в Тайланд, разказва шокиращо видео в YouTube. На любопитните туристи, дошли да се запознаят отблизо с добродушните гиганти, се разрешава да ги хранят от ръка с любимите на слоновете лакомства.

Някой отстрани снима от безопасно разстояние, как две китайски туристки безстрашно се приближават до огромния слон и докато едната го храни, другата снима съвсем отблизо, протегнала в ръката си айфон.

Всичко е добре, но слонът явно погрешно изтълкува известната емблема на Епъл и решава да провери дали „ябълката“ е добра на вкус.

За ужас на момичето хоботът на слона грабва айфона от протегната й ръка и за части от секундата любимият й телефон поема по пътя към търбуха на слона. „Моят телефон! Той го погълна!“ крещи китайката и подскача ужасена наоколо. При тези писъци се отзовава служител, който заедно с туристките напразно се опитва да открие в устата на бедното животно скъпата Епълска джаджа.

Разбрал, че няма как да извади телефона, служителят свива рамене и успокоява момичетата, че на слона няма да му стане зле от твърдата храна. Ако искат да си го получат обратно, трябва да изчакат необходимото време, докато природата предизвика слона да си „разтовари“ червата.

Тогава туристките са доведени при една огромна купчина (навярно добре ухаещи) слонски изпражнения. И тук се случва най-удивителното: щом набират номера, телефонът започва да звъни! Водачът на слона внимателно разравя купчината фекалии с голи ръце, ориентирайки се по звъненето и изважда един здрав, невредим и навярно доста миризлив айфон. Разбираемо момичето не иска дори да го докосне с ръка.

Това вече прелива чашата, коментират потребители след видеото в YouTube. Айфонът е преминал през мелницата на слонската уста, престоял достатъчно в огромния търбух и накрая най-нормално си звъни! Това дори най-лековерните не биха приели за истина! Всичко е една доста откачена и миризлива реклама за наистина добро изделие, признават всички.

източник: chudesa.net

Leave a Comment