Гентиана Халити има своя много по-хубава двойничка!

Съмнявате ли се, недейте, а вижте доказателството.

Моделката, която обича скандала и да бъде провокативна, не може да се похвали с чак такава обаятелност, убеди се Kliuki.net.

Да, вярно умее да привлича мъжете и да бъде атрактивна, но „предимствата” й не са дар от природата. Гентиана Халити обаче е перфектна в грижите си за тялото. Тя тренира усърдно и смята, че всяка жена трябва да изглежда по този начин.

Е, плочките й на корема и прекалено слабата фигура малко плашат някои, но и двойничката й може да се похвали със същото. Само, че според потребителите, тя е далеч по-ослепителна. „Лицето й има правилни черти, излъчва женственост, а и не е заложила на пластики!”, „Прекрасна е, в спортна форма и в същото време не само грабва окото, но и има нежност в нея!”, „Да, мацката чупи просто!”, гласят масовите реакции.

Жена като нея вече се дава за пример като съвършена във виртуала. „Само такива имат право да се самоснимат и да се излагат във Фейсбук, останалите първо да обърнат внимание на образа в огледалото…”, категорични са някои крайно настроени срещу „кифлите”, които позират по какъвто и да е повод.

Всеки сам да прецени това, но е факт, че Гентиана Халити има своя много по-хубава двойничка, съгласни ли сте?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment