Противниците на ромката Пенка, която предизвика национален скандал с участието си в конкурса “Мис България 2013″, се надяваха, че с края на шоуто повече няма да чуят за устата кандидат-хубавица. Радостта им обаче се оказа изключително краткотрайна. Пенка се завръща на екран! Ромката сама се похвали с новината в личния си профил във Фейсбук. Това естествено предизвика оживени дискусии в онлайн пространството по какъв точно начин ще стане това триумфално завръщане.

Потребителите коментират, че Пенка най-вероятно ще бъде водещ на ново предаване. Това буквално хвърли в потрес голяма част от феновете. “Кошмар!”, “Как ще върнете това нещо на екран!”, “Луди ли сте!”, негодуват форумци. Разбира се, част от тях приеха новината със солидна доза насмешка. “Супер, даже знам как ще се казва шоуто – “С Пенка в час” и ще бъде безкрайно интересно и поучително за малките деца. Да видят до какво води липсата на учене”, смеят се потребителите.

Все още липсва официална информация в какво амплоа и какъв точно тип предаване ще видим Пенка. Едно е сигурно – както всичко останало и тази й изява няма да бъде подмината с безразличие от феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment