6000 лева струваше на Мария удоволствието да стане за смях на концерта на „Планета“. Изпълнителката на „Нещо крайно“ стигна до край в гафовете си на сцената.

Мария се появи в бутиков модел на „Живанши“ специално за 12-годишния рожден ден на „Планета“. И обра негативите в мрежата заради стила си.

Ризата в кънтри стил на карета в момента се търгува в електронните магазини на цена от 1440 долара. А прозрачната й пола на цветя варира между 1515 долара и 2400 в сайтовете на различните дизайнерски бутици.

Всички видяха черното боди на певицата под и без това прозрачната й пола на концерта. Оказа се, че дори и за него певицата е хвърлила над хиляда лева – моделът струва 638 британски лири или около 1050 долара и 99 цента в английските бутици.

Най-грубите изчисления показват, че само за тоалета си фолк дивата е похарчила близо 6 000 лева. Ако в калкулацията бъдат включени диамантените бижута, прическата, грима и обувките, сумата вероятно ще достигне астрономическите 20 000 лева.

Предвид факта, че Мария минава за една от най-стилните звезди в попфолк гилдията, този път гафът й струва наистина солено. Дори и най-толерантните модни критици заявиха, че от икона на стила, пайнерката се е превърнала в модно недоразумение.

източник: kliuki.net

Leave a Comment