Снимка на Волен Сидеров от младежките му години буквално взриви онлайн пространството. На нея депутатът, известен с крайните си националистически възгледи, очевидно се намира на купон. По-любопитна в случая е компанията, в която се забавлява настоящият депутат.

На кадъра, очаквано или не за мнозина, Волен се намира на една маса заедно със… Сашка Васева! Една от първите чалга диви в страната ни, прочула се с разкрепостеното си поведение и песни, възхваляващи парите.

Бъдещият депутат е с типичната за него мрачна физиономия, докато седящата до него Сашка очевидно се забавлява, вдигнала ръцете си в типичната за чалгаджийките поза. Снимката определено разсмя онлайн потребителите.

“Гледай го ти, Волен, ще се окаже таен фен на кючеците”, смеят се форумци. Доста интересно, при положение, че самият депутат е известен с неприязънта си към всичко, свързано с южната ни съседка Турция. Или поне беше, до наскоро отминалите избори.

Но, както и да е. Очевидно и на господин Сидеров нищо човешко не му е чуждо. Още по-малко пък типично българските удоволствия като салатката, ракийката и някоя фолк дива да ти пее на ушенце “Левовете в марки”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment