Въпреки че последните слухове свързваха Борис Солтарийски със скандалната вокалистка на Слави – Цветелина Грахич, в. „Уикенд” разкрива, че сърдечната тръпка на Борето всъщност е другата певица – Лилия Стефанова.
Двамата първоначално отбягвали да се появяват заедно, а за да финтират интригантите, се престрували, че не се харесват. Номерът им, разбира се, известно време минавал.

Някои дори се заблудили, че Солтарийски е паднал в плен на Цветелина Грахич. Да, ама напоследък тя започнала да се усуква около Годжи и така оставила партньорите си без алиби – отбелязва изданието.
Макар Борис Солтарийски и Лилия все още да не са обявили официално интимните си отношения, все повече служители на Би Ти Ви са наясно, че помежду им бушуват истински страсти. 22-годишната девойта вече се издаде, че Борис не й е безразличен. По време на тв интервю, в което участваше с колежката си Грахич, тя едва не се нахвърли върху водещата Петя Дикова. Последната я разяри, з-ащото се опита да внуши на зрителите, че босненката има тайна връзка със Солтарийски.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment