Шокиращи разкрития за бившата половинка на Софи Мариноа – Дачо, научи HotArena.net. Младежът тези дни бе арестуван по обвинение в  търговия с наркотици в Италия, но се оказа, че е имал и други незаконни прояви.

Освен продажба на дрога, младежът е свързан и с мрежа за търговия с момичета. След раздялата си с певицата, Дачо заминал за Италия, където  според някои се занимавал със сводничество.

Първоначално отишъл там, за да се срещне с настоящата си мащеха Елица.  Имено за съпругата на баща му се твърди, че поддържа мрежа от платени момичета в Италия.

Именно там той се запознал с доведената си сестра и настояща съпруга Галя, която била някога момиче на повикване. Двамата се ожениха преди броени седмици и вече имат бебе.

Искането за ареста на младия ром дошло от Италия. Според информирани криминалисти през 2011 – 2012 година той е участвал в престъпна група, занимаваща се с разпространение на дрога в Италия.

Най – интересното е, че Дачо и съпругата му стягали багаж да заминат на сватбено пътешествие на Ботуша, точно преди криминалистите да ги изненадат с ареста.

Самата Софи Маринова остана шокирана от новината.  Певицата е категорична, че по времето, когато живеела заедно с Дачо, за наркотици дори не се споменавало.

И въпреки, че не вярва много младежът наистина да е забъркан с дрога, не отрича, че цели четири години той е далеч от нея и е възможно да е кривнал от пътя.

Семейството на Дачо в също е в шок и спешно му търсят адвокат, който да го спаси от екстрадация. Софи призна, че дори са я помолили да говори със съдии и прокурори и да издейства освобождаването му,  пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment