Европейският съюз дава близо 2 млн. лв.  по проект на фирма “Пайнер”

Шокираща новина достигна до слуха на Клюки.бг! Митко Пайнера се облажва с близо 2 млн. лв. по проект от ЕС.

Пайнер Медиа ООД спечели проект за близо 2 млн. лв. по ОП “Развитие и конкурентоспособност на българската икономика”. Тази шокираща новина вече обикаля интернет пространството с пълна сила.

Ето какви са целите на проекта:

“С реализирането на настоящия проект „Пайнер Медиа” ООД цели да постигне устойчив икономически растеж и запазване на лидерските си позиции в подготовката и реализирането на качествен медиен и музикален продукт не само на родния, но и на международните пазари, в които телевизия Планета се излъчва. Чрез повишаване качеството на предлагания продукт „Пайнер Медиа” ООД ще съумее да привлече значителен брой нови зрители, да вдигне рейтинга си, като това ще доведе до увеличаване на приходите от реклама. Проектът ще доведе и до разкриването на нови работни места и ще допринесе за развиването на българската икономика.”

Масово потребители пишат негативни коментари относно разпространената във Фейсбук новина:

“Как може Европейският съюз да дава пари на чалга индустрията при положение, че хората нямат нормални заплати”, “Докъде стигна тази държава – проекти на Общини тънат някъде забутани по шкафовете, а проектът за конкурентоспособност на Пайнер Медия печели”. ”Браво на нас – поощряваме аморалното поведение, кича и по*но*рафията”.

След зад*ика на Азис на ученическа тетрадка, тази новина дойде като че ли съвсем очаквано… А вие какво мислите?

източник: kliuki.bg

Leave a Comment