Една от „най-скромните“ и „тихи“ участнички в Мис България Мелиса удиви всички с дивите си забавления. Уж скромната и сдържана претендентка за короната се оказа голяма палавница.

Брюнетката с най-дълги крака в конкурса всъщност далеч не е толкова свенлива. За това свидетелстват и пикантните й снимки от участие на Максимус в нощен клуб, видя HotZona.bg.

Красавицата изглежда толкова запленена, че буквално налита на мъжете. И без капка свян ги разсъблича и дори ги обяздва пред погледите на останалите в клуба.

По време на престоя си в шоуто Мелиса бе изключително сдържана и тиха. Оказа се обаче, че дългокраката брюнетка има и тъмна страна, а след няколко чашки забравя всички задръжки.

Диви танци, купони до зори и мускулести мъже – ето как се развлича в свободното си време бившата претендентка за „Мис България“. Снимките й накараха мнозина да зяпнат невярващо.

При това фаталната хубавица е толкова дръзка, че е готова да стигне почти докрай. Освен да разсъблича мускулестите мачовци Мелиса е готова и на по-пикантни изпълнения.

Във вихъра на купона тя дори позволи на един от тях да зарови глава под блузата й. Скандалните фотоси възмутиха доста пуританите, но за сметка на това феновете на Мелиса посрещнаха бурно провокативните й изпълнения.

източник: hotzona.bg

Leave a Comment