Блондито Андреа възмути хората с крайно неприятната гледка, която се оказа, че крие и лъсва като си вдигне ръцете

Андреа, не си вдигай вече ръцете! Такива неща се чуват по адрес на звездата на „Пайнер”, която смути околните с доста неприятна гледка под мишниците, видя Kliuki.net.

Със сигурност няма да е първата дама, която се е изоставила по този начин, но нека не забравяме, че Андреа ходи сред хората и се опитва да ги забавлява.

Вместо това се е получил обратният ефект. Половинката на Кубрат Пулев показа нещо, което не сме очаквали. Точно пък хубавица като нея да тръгне космясала, определено си е груба грешка и е особено отвратително, реват от недоволство в мрежата.

Защо го е допуснала, не знаем, а може би просто не й пука?! Какво пък толкова, нали си има фенове, които дори в този момент ще я защитят и ще кажат, че пак е готина! Грозните черни наченки на “вълна” са придружени и от странни петна, които очевидно са се стекли по ръцете на певицата и са спрели точно там малко преди пищните й „дини”. Наблюдателни специалистки по женските трикове отбелязват, че по всяка вероятност се касае за изкуствен тен, който се е размазал, докато Андреа се е вихрила на сцената. Може би е така, защото блондинката е страстна почитателка на този вид „боядисване” и често става за смях като се появи я оранжева, я с оцапани дрешки.

източник: kliuki.net

Leave a Comment