Преди да бъде убита зверски, 19-годишната Ралица Ценова наистина е  била бременна, но месец по-рано е направила аборт, твърдят разследващите. По всяка вероятност татко на бебето е не друг, а екзекуторът Петър Петров-Циганчето. Петър пък се самоуби преди да го арестуват полицаите.

Горещата драма разтърси цяла България. Момичето е било при гаджето си, вечеряли са, най-вероятно са се скарали и той й запушил устата да не вика, но натиснал силно и тя се задушила. Дотук излиза, че убийството е от ревност, тъй като Ралица не искала повече да ходи с Петър и настоявала да се разделят.

Най-много за тяхната раздяла настоявала майката на момичето.  Тя смятала Петър за неподходящ и непрекъснато мърморила срещу кандидат зет си. Преди малко обаче в „Часът на Милен Цветков“ се появиха хора от селото, които дадоха коренно различно тълкувание на историята и направо я преобърнаха.  Приятел на Петър разкри, че майката Милена била любовница на Циганчето. Младият мъж не излизал от дома им и цялото село знаело, че Милена и Петър са любовници. Двамата били заедно от години, но Ралица израстнала и Петър се влюбил в нея.

Майката избесняла до такава степен, че изхвърлила багажа на дъщеря си от къщи. Според Антонио тя казала – предпочитам да те видя мъртва, отколкото с него. Малко по-късно жената все пак прибрала детето си, за да не говорят хората и непрекъснато го настройвала срещу Петър. Петър пък кроял планове да избяга с Ралица в София. Но Милена го държала с желязна хватка и го заплашвала.

Тя поръча да на Петър да убие дъщеря й, за да останат заедно, категоричен е Антонио. Нищо подобно, каза веднага Милена. Той си измисля. Аз скърбя за дъщеря си и в този момент чувам, че съм я убила. Питайте цялото село, заинати се момчето. Всички знаят, че майката ходеше с Петър и зверски ревунваше дъщеря си!

източник: skandalno.net

Leave a Comment