Страстите след двата вида „Биг Брадър” едва отшумяха, а телевизионерите не смятат да оставят родните звезди на мира

Цели три вип-проекта стяга Нова телевизия!

След потресаващия успех на „ВИП Брадър 2012”, цяла плеяда от родни звезди ще се включи в шоупрограмите на медията. Изглежда телевизията осъзна,че реалититата са нейната запазена марка и те й гарантират челно място в рейтингите и сигурен прираст на рекламодатели.

Световноизвестното танцово шоу Dancing With the Stars, което у нас се досега беше с лиценз за излъчване по БиТиВи, през пролетта ще започне по Нова телевизия. Вездесъщите продуценти от Old School Productions, които направиха първият сезон на шоуто, а след това реализираха „ВИП Денс”, отново стягат професионални танцьори, за да тормозят звездите за голямата награда.

Дебют в България ще направи шоуто „Като две капки вода“. То е суперпопулярно в някои европейски страни и в Латинска Америка. В него български популярни личности трябва да влязат „в кожите” на по-известни световни личности. Например, разказват от skandalno.net, Мариана Попова ще има за задача да се преобрази в Бионсе. Тя трябва да стане нейно копие по външен вид, облекло, сценично поведение и дори пеене.

С най-голям интерес се очаква обаче предаването „Шатра“. То пак е „внесено” от чужбина, но финансирано по програми за интеграция. Български звезди ще влязат в четири големи ромски фамилии, за да научи навиците на другите и да живеят по техните традиции.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment