Солидно почерпен и с чаша в ръка пристигна фолк певецът Константин в шоуто на „ВИП Брадър“. Изпълнителят бе видимо в нетрезво състояние и едва успяваше да свърже думите.

Певецът бе поканен да участва като защитник на Лияна в шоуто, но така се бе почерпил, че не можеше да върже и две изречения. Почти цялото предаване мина без него, тъй като Коцето буквално заспа на дивана. А певицата остана в шоуто единствено благодарение на почитателите си.

Наложи се съседката му многократно да го сбутва, за да се събуди, когато Ники Кънчевзапочна да го разпитва за Ваня Червенкова. А певецът не можеше дори да си спомни кого трябва да защитава, пишат от blitz.bg.

Намеците на водещия да се осъзнае и да внимава какво прави не помогнаха. Коцето мигаше на парцали и гледаше замаяно в една точка. Малко остана и на него да започнат да му носят отрезвителни напитки в ефир. Певецът обаче бе по-загрижен кой му е изпил чашата, отколкото какви дискусии се водят в студиото.

Съвсем наскоро певецът каза, че няма проблеми с алкохола и не страда от зависимост към бутилката. Последните му действия обаче успяха да опровергаят думите му.

източник: kliuki.net

Leave a Comment