Чаровната шампионка по борба Станка Златева разкри за първи път и другото си лице снощи. Златното момиче на България предизвика истинско възхищение и у феновете и съквартирантите си, когато се появи с рокля, грим и прическа. Хубавицата бе изненадана от Биг Брадър с предложение да я превърне в истински модел. Трансформацията бе толкова голяма, че зрителите заляха с коментари мрежата.

Оказа се, че всеобщата любимка е очаровала за пореден път всички. И феновете й растат лавинообразно. Както и мъжете увлечени по нея.

„Страхотна! И толкова скромна с най-милата усмивка!“, „Съвсем по друг начин изглежда. Трябва да го прави редовно.“, „Станка е прекрасна! Мисля, че съм влюбен“, „Мацка и половина“, „1 до 6 давам 1000000000000000 много е красива“, са само част от коментарите в мрежата.

Оказа се обаче, че това далеч не е първият път, в който чаровницата така се преобразява. По време на различни поводи и събития, Станка се превръща от очарователната спортистка в истинска красавица.
Още по-невероятна изглежда шампионката ни с изискан костюм и прическа. Всички имали шанса за я видят така твърдят, че съвсем малко е нужно на златното ни момиче, да се превърне в истинска красавица.

източник: kliuki.net

Leave a Comment