Сребърният медалист по бокс Тервел Пулев си намери майстора в лицето на Станка Златева. Световната шампионка по борба тръшна спортиста с лекота по време на спаринг тренировка. Двата колоса на българския спорт решиха да премерят сили в двора на Къщата. А победител от малкия им сблъсък излезе Станка.

Златното момиче на българския спорт с лекота успя да събори великана Тервел. При това той майсторски се опитваше да й се изплъзне. Спортистът нямаше търпение да я победи, но накрая се оказа по гръб.

Гордостта на Тервел обаче не пострада нито за миг, тъй като световната шампионка вече има трима съквартиранти в списъка си. По време на спаринг тренировки тя тръшна и гаджето на Мира Радева Ивайло, който е републикански шампион по борба, а след това и Стойко Сакалиев.

Крехката Еделвайс също реши да се пробва, но очаквано се озова по гръб. Накрая колосът на българския бокс реши да си опита късмета, но въпреки таланта и уменията си също се оказа повален на тревата.
За разлика от останалите мъже в Къщата Тервел прие с достойнство загубата и призна, че Станка е наистина изключителен противник. А златното момиче на българския спорт за пореден път защити титлите си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment