Петко изпиваше Преслава с поглед, но никога досега не е гледал законната си съпруга Яна по този начин, смятат близки на певицата. След като Kliuki.net публикува стари снимки на Петко Димитров и Преслава, духовете се разбуниха. Някои дори смятат, че изпълнителката е отслабнала толкова от мъка по предстоящата сватба на бившия си с Яна Акимова.


Други пък са категорични, че любовта и страстта, която е била между Петко Димитров и Преслава, никога няма да се повтори. „Никога не съм го виждала да гледа Яна по начина, по който гледаше Петя“, коментират близки на певицата. В действителност, на снимките, които сме приложили към материала, погледът на Петко е на влюбен мъж, готов на всичко за жената до себе си.

„Между нас има огромно привличане, не отричам. Но и тя като мен работи нощем. Как се живее с жена, която отсъства по цели нощи?!“, пита риторично Петко Димитров, малко след раздялата с Преслава.
По думите му кариерата била единствената причина двамата да се разделят. Но според приятелки на певицата Петко й е изневерил – нещо, което тя и до ден-днешен не би му простила.
„Между двамата има една неизживяна любов. Така си мисля. Неслучайно, докато Петко беше с Ели Гигова, тя гледаше Преслава на кръв“, разсъждава близка колежка на Преси.

източник: kliuki.net

Leave a Comment