Още в неделя Стелла Ангелова се мята на самолета и си отива “вкъщи”.

Нейното “вкъщи” е Америка и въпреки че твърдеше, че отново се влюбила в България и щяла да поостане, за да я опознае, сега си е запазила място за първи самолет за САЩ.

С Латинка Петрова тя споделила, че й омръзнало от негативната енергия на хората тук, че се чувствала не на място и щяла да си иде у дома. Латинка призна, че Стелла е много добър танцьор, но имала недостатък – била остра, груба и не можела да крие настроенията си, които били доста променливи. Ние всички се ядосваме след като изиграем танца си. На себе си, на съдиите, даже понякога псуваме, призна Латинка, но не го правим пред камера.

Може би на Стелла трябваше да бъде спестено видеото със средния пръст, но тя доста често го показва и вероятно на някого му е дошло до гуша. Люси Иларионов обаче беше на обратното мнение. Стелла не е добър танцьор, а автомат,  в който не влизат емоциите и музиката. Тя танцува като робот и дори се усмихва насила, когато Наско я побутне да го направи. Не може да твърди, че тук е срещнала хора с негативна енергия, когато всички бяхме настроени приятелски към нея и й помагахме. При нея обаче, както всичко друго и приятелството беше фалшиво. Не знаеш кога ти говори приятелски и кога ще се нацупи. Още в началото заяви “Аз съм звездата и съм дошла да спечля това шоу”. Може и да е звезда в Америка, не зная. Но тук беше един автомат за танци. Люси защити Сърменов и каза, че може да не  е танцьор, но е актьор и отлично разбира кога някой прави нещо от душа и кога играе и се преструва. При бързото си заминаване от България Стелла не уточнила какво ще прави с голямата си любов Наско. Дали ще го вземе със себе си, или и той беше част от играта да демонстрира колко е влюбена и зрителите да се разтопят от умиление.

източник: skandalno.net

Leave a Comment