С всяко наближаване на съботния ден и на нескопосаното предаване „Поверително с…“ Николета Лозанова измисля поредната щуротия, за да привлече вниманието върху себе си. Този път тръгна с тежката артилерия – била бременна.

Доста нелепо тръгна и слухът. Нейна приятелка споделя във Фейсбук, че друга тяхна приятелка забременяла, и футболтната съпруга написва с големи букви в своя профил БЕБЕ.   Веднага услужливо я питат – бременна ли си. А тя отговаря – може би, може би бих искала да съм. А може и да съм.

Жълтите сайтове само това чакаха и лапнаха новината като топъл хляб. Те разтръбиха, че Лозанова е бременна и даже „научиха“, че бебето е момченце. Читателите обаче вече захитряха и в много от коментарите се пита дали Николета не е следващата Дева Мария. И как е заченала, непорочно ли?

Ако на хоризонта имаше осеменител, то досега пресата щеше да гърми и да се пука по шевовете. Но такъв явно няма. Тя прекалено се пази, за да излезе светица в очите на хората и е в компания предимно на жени. Любовник не се е появил, освен ако го крие в гардероба си.

Остава бащата да е Валери, но нали двамата упорито поддържат версията, че са разделени? Тогава как ще успее да я оплоди? И още нещо. Николета трябва да е луда в началото на кариерата си да излезе в отпуск по майчинство и да я провали. Не, че предаванто е много гледано, но все пак…

Животът на новоизлюпената телевизионерка е изтъкан от пози и лъжи. Тя непрекъснато пуска бомба след бомба с надеждата да се говори само за нея, но този път се самозадмина. Да забременееш без мъж, това и най-големите ти фенове не биха го повярвали. Но какво пък. Нали се пише за нея, а какво, явно не е важно.

източник: skandalno.net

Leave a Comment