Още при първата си проява като старши – треньор на ЦСКА, Христо Стоичков въдвори желязна дисциплина и въведе военен ред сред разлигавените играчи на червения клуб. Под одобрителните възгласи на повече от 2 000 ултраси, Камата даде наставления.

След края на тренировъчното занимание, Христо Стоичков обърна внимание и на медиите обещавайки, че преди всичко ще въведе тотален ред и ще сложи край на всякакви безчинства.

„Ако видя който и да било на дискотека, да купонясва, да пие и да се бие – ще го съблека гол до кръста, ще го закарам пред феновете и ще го посоча с пръст. Няма да коментирам какво ще му се случи. Какви са тези работи – татуировки, обеци и Фейсбук – риторично попита Стоичков – Иначе съм много щастлив, че се върнах в ЦСКА. Това е отборът, който ми отвори врата към големия футбол. Но без дисциплина не може – трябва ред и сигурност. Както се раздавам аз, така трябва да бъдат и футболистите”

Първата тренировка на Христо Стоичков в ЦСКА бе изгледана и от легендарния Димитър Пенев, който въпреки възрастта, само преди седмица успя да се забърка в пикантен скандал с гореща привърженичка на червените. Този път Пената не сътвори нищо шокиращо и одобрително изгледа наставленията, които Камата дава на играчите.

източник: skandalno.net

Leave a Comment