Близки до семейството подшушнаха, че малката дъщеря на Христо Стоичков – Христина, е планирала сватба през лятото – пише „България днес”. 21-годишната хубавица била категорична, че е срещнала мъжа на живота си, с когото са заедно вече повече от година. Неговото име е Джонатан Сусмозас де Мигел.

Влюбените гълъбчета са получили благословията на Камата, който вече се стяга за пищна сватба. Новината на „България днес” беше потвърдена и от майката на Стоичков – леля Пенка.
„Да, знам за сватбата. Така е, ще се женят младите. Все още не съм избрала подарък, има време. Момчето Джонатан не го познавам лично, но са ми разказвали все хубави работи за него” – обяснява пред таблоида леля Пенка.

Официалната церемония няма да се състои в България, а в испанския град Барселона, където е роден бъдещият зет. Именно там Христина се запознава с момчето, което е бивш неуспял тенисист. В момента Де Мигел учи за адвокат, като едновременно с това и преподава частни уроци по тенис на малки американчета. От доста време щерката на Христо Стоичков и избраникът й живеят заедно в жилище под наем в американски град Канзас. Христина Стоичкова учи в местен университет, но няма намерения да се установява за постоянно в Щатите – отбелязва таблоида.

източник: razkritia.com

Leave a Comment