Ники Михайлов изпаднал в истински шок заради генетичния косопад, който го остави без коса само на 25 години. Предавана по наследство, андрогенната алопеция засегна баща му Боби също в доста млада възраст, но той намери решение като си присади изкуствена коса.

Футболисти от национала разкриват, че Ники Михайлов досега направил няколко опита да използва различни средства за косопад, но нито едно от тях не донесло очаквания резултат. При последния случай поръчал някакво мазило чак от Германия с надеждата да стимулира космения растеж, но уви – всичко било напразно. При първите опити за третиране се появили някакви признаци, че олисялото теме на вратаря ще се сдобие с нова прическа, но надеждите пропаднали за броени дни.

Все пак Ники Михайлов не се притеснявал много от неприятния косопад, тъй като и без това е сред най – търсените ергени в България. Приятелите му допълват, че той е абсолютно тревзомислещ и напълно осъзнава силата на парите. Казано с други думи, дебелото портмоне много лесно ще компенсира всеки козметичен недостатък.
Процедура против косопад – подарък за следващия рожден ден на звездата

Във футболните среди се говори още, че Боби Михайлов посъветвал сина си да реши проблема кардинално, като си присади коса върху олиселите зони. Преминал през всички изпитания на борбата срещу косопада, опитният родител бил съвсем наясно, че на света има много малко средства, които да преборят генетичното наследство. Поради това той категорично обещал на Ники Михайлов, че за 26-я си рожден ден ще получи нова прическа и от оплешивяването няма да остане дори и следа.

източник: skandalno.net

Leave a Comment