Валерия Лукянова е известна по цял свят не толкова с красотата или някакъв специален талант, а с манията си да заприлича на жива кукла Барби. И докато хората малко по малко взеха да свикват с необичайната й и на моменти стряскаща визия, то опитите й да превърне семейството и приятелите си в нейни клонинги, определено не се харесва на потребителите.

Действително, повечето роднини на Валерия вече имат солидно количество пластични операции. Изглежда затова украинката реши да се прехвърли на приятелките си и да ги превърне в свое собствено копие. За тази й мания свидетелстват последните снимки, които моделката публикува в личната си страница във Фейсбук. На тях Валерия позира с непознато тъмнокосо момиче, което си личи, че също се стреми да постигне визия на кукла. “Поредното пластмасово недоразумение”, коментират форумци.

Наистина, новата дружка на украинката не се различава особено много от нея. Единствената разлика е, че непознатото момиче е с тъмна коса. “Кошмар, клонираните атакуват!”, “тези наистина трябва да ги затворят в някоя психиатрия”, са само част от мненията на втрещените потребители.

източник: kliuki.net

Leave a Comment