С последна целувка преди сватбата запечатаха любовта си Яна Акимова и Петко Димитров, видя HotArena.net. Двойката се изповяда за чувствата си, за отношенията си и за цената, която плащат за щастието си пред Ванко1.

Ден преди да се врекат във вярност влюбените разказаха историята си в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“.

„Опитваме се да организираме сватбата си така, както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти – как се прави това или онова“, категоричен е Петко.

„Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен най-важно е Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки, освен нея, за да се случи това“, твърди още той.

Петко не коментира дали бившата му приятелка Ели Гигова ще присъства на събитието, но Мария Игнатова и синът им Виктор със сигурност ще бъдат на церемонията. Двойката е изключително развълнувана и се опитва да се справи с напрежението.
Яна не крие, че е под голям стрес и заради медийния интерес към церемонията. Въпреки това обаче запазвала присъствие на духа, а най-силен трепет до този момент изпитала, когато се видяла с бяла рокля.

Засега обаче единствената, която я е видяла в роклята е приятелката й Николета Лозанова. В интервюто двойката откровено говори и за отношенията си.

„И аз, и Яна се опитваме да бъдем максимално естествени, да бъдем самите себе си – това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Такива са и разбиранията ни за живота. Яна много добре ме разбира, затова си пасваме идеално“, споделя още Петко пред Ванко 1.

източник: hotarena.net

Leave a Comment