Антонио Бандерас ще снима филм у нас, писаха испанските медии.

Актьорът потвърди официално на специална конференция по време на благотворителна инициатива в курорта Марабея, че ще пристигне в България през февруари за снимките на новия си филм „Automata“.

Филмът ще бъде научно-фантастичен. Сюжетът описва колапса на Земята и развитието на изкуствен интелект до ниво на човешкия разум. Задачата на героя на Бандерас ще бъде да се опита да предотврати катастрофата, грозяща човечеството.

Това няма да бъде първото посещение на звездата у нас. През 2007 г. той пристигна за снимките на филма „Кодът“, в който си партнираше с Морган Фрийман.

Звездата обяви и още един проект, в който ще си партнира с Лейди Гага – петата част на „Machete Kills“ на режисьора Робърт Родригес. Бандерас е убеден, че певицата ще се справи добре в ролята и ще зарадва „малките си чудовища“. В този филм участват още София Вергара, Дани Трейо и Джесика Алба.

Инициативата, на която Бандерас присъства в испанския курорт, цели да събере средства за деца в неравностойно положение от Испания и Латинска Америка. Актьорът и съпругата му Мелани Грифит използваха случая и да опровергаят слуховете за раздяла, които постоянно се разпространяват в медийното пространство.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment