Шеметната латино дива стана майка, спазвайки древни ритуали и призовавайки за положителна енергия

Двойката вече се радва на първородния си син – кръстен със славянското име Милан (или на футболния отбор?! – бел.ред.).

Бебето на колумбийската звезда се роди в 23,30 часа българско време в барселонската болница “Текнон”.

Футболистът на “Барселона” Жерар Пике е десет години по-млад от любимата си, но това не пречи на пълноценната им връзка и силната им любов. Двамата се влюбиха един в друг по време на световното първенство в Южна Африка. Форумът е специален и за двамата и в професионален план – там Шакира изпя официалната песен, а Пике стана световен шампион.

Родителите избраха датата на секциото точно за 22-и, защото и двамата са родени на 2 февруари. Шакира и Пике отишли в клиниката малко след 19,30 часа българско време. Преди съдбовния миг изпълнителката събра положителна енергия от мрежата на Туитър: “Искам да ви призова да бъдете с мен посредством вашите молитви в този толкова важен ден в моя живот!” След това темпераментната дама помоли да остане само с жени в операционната, за да спази традициите на предците си.

В края на миналата година таткото Жерар побърка информационните агенции и феновете си. Той пусна съобщение в туитър, че вече е баща. След стана ясно, че е просто шегичка, защото тогава бил испанския Ден на лъжата.

Сега всичко е напълно сериозно!Преди броени дни Пике и моноооого бременната Шакира направиха фотосесия. Двамата са полуголи на почти всички снимки. На една от тях, певицата е със сватбена рокля. Двойката няма брак, но са истинско семейство, благодарение на малкия Милан.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment