Джон де Мол се казва човекът поставил началото на риалитито Вип Брадър и именно той отправи остри критики към продуцентите на нашия Ол старс. Този път продуцентите определено се изложиха в избора на участници в предаването Ол старс. “Изключително много съм ядосан! Как може продуцентите да подберат толкова глупави хора, те заслужават да останат без хонорари!”, гласят накратко острите изказвания на де Мол.

Причината за неговото недоволство са именно Пенка и певецът, който не пее на български и не използва българското си име Людмил- Jeason Brad Lewis. Двамата не спират да показват цялата си простотия и идиотизъм и живеят с заблуждението, че щом имат някаква малка популярност са голямото нещо. Но уви, това не е така и зрителителският интерес започва да пада заради двамата.

Ето и какво точно каза Джон де Мол: “Не мога да ви опиша разочарованието си! Биг Брадър трябва да отиде на съд, че е вкарал в Къщата тези изключително глупави хора. Такъв резил не съм виждал в нито едно друго издание на Брадъра. На тези двамата трябва да не им дадат хонорарите, а продуцентите трябва да се замислят, че заради тях излагат цялата държава пред света!”.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment