Манекенката Моника Валериева очевидно е влюбена. Красавицата си пуска снимки, обяснения в любов, които почти незабавно биват забелязани от Валери Божинов. Тези дни красавицата си пусна снимки с букет цветя, за който се говори, че й е изпратен от спортиста. А преди ден написа доста пламенно обяснение в любов, което бе харесано първо от футболиста.

„Трябваше да се случи така… точно като бях ранена, точно ти се спря до мене…“, написа манекенката. Постът й моментално бе харесан от Валери Божинов. Приятелите на Моника пък започнаха да я закачат да издаде кой е тайнственият кавалер, по когото очевидно е хлътнала.
„Ехеее,кой ли е тоя Щастливец, който се спрял до тебе. Дали не е тоя, който се сещам“, „Кой се спря до теб? Дано ни разкажеш в скоро време повече“, Други веднага забелязаха, че Валери е сред първите харесали поста на Моника. Което отново провокира слуховете, че има нещо между тях.

Самият футболист доскоро упорито отричаше да има проблеми със съпругата си Николета Лозанова, но отсъствието му от партито на Петко Димитров, както и папарашката снимка, на която се кара с жена си, накараха мнозина да се замислят. Очевидно идилията във футболното семейство е силно нарушена, особено след като се разбра, че футболистът е кръшкал на Николета и със сервитьорка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment