Петко и Яна отказаха Николета да пее на сватбата им!
„Да не са луди, всички помнят още колко зле се представи Николета в първото си и единствено парче”, смеят се зрители зад гърба на плейметката, видя Kliuki.net.

За унизителното положение на Николета стана ясно след предаването „Поверително от NL”.
В предното издание Ванко 1 даде дума, че ще се изяви на микрофона пред младоженците, при това заедно с Николета. Двамата нали имат обща песен, която си беше истинска катастрофа… Още тогава феновете се изумиха, че Петко и Яна ще позволят на Николета да провали тържеството им.


Да, но те не се оказаха толкова глупави и не го допуснаха.

На фона на звезди като Галена, Глория и Анелия, които пяха на сватбата, Лозанова е щяла да бъде като карикатура, категорични са потребителите в нета. Прави впечатление, че Ванко 1 все пак е поздравил като изпълнител гостите и влюбените, но не и в компанията на Николета.
„Низвергнали са я, толкова е смешна, прави им се на приятелка, а те й се подиграват непрекъснато!”, припомниха във виртуала за отминалото интервю на Петко и Яна. Тогава собственикът на дискотека не пропусна да се присмее на Николета що за модна икона е и пусна майтапи по въпроса с нейната прословута ревност. Толкова по въпроса с желанието на някой да слуша Николета как пее…
Петко и Яна отказаха Николета да им проглуши ушите на сватбата!

източник: kliuki.net

Leave a Comment